Interpagina, Maak je eigen website.

Overzicht

Klik op de beginletter van het onderwerp waarover je informatie zoekt.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Links

Op Interpagina zijn geen adultpagina's toegestaan. Wil je toch een adultwebsite maken. Kijk dan op de de website hieronder.

Login

E-Mailadres:
Wachtwoord:


Informatie

1. Aanmelden & Pagina registreren
Om een pagina te kunnen maken dien je jezelf eerst aan te melden, Klik hier om aan te melden.
Als je eenmaal aangemeld bent, dan kun je, met je emailadres en wachtwoord, inloggen op de voorpagina van Interpagina.nl. Je zult dan zien dat je in een afgeschermd deel van de website terecht komt met een ander menu.

Klik op "Pagina registeren" om de door jou gewenste naam vast te leggen. Je komt dan op een nieuwe pagina terecht waar je eenvoudig de gewenste naam kunt invoeren. Zodra je op registreer hebt gedrukt ontvang je een email waarmee je je pagina kunt activeren.
 

2. Hoe maak je een pagina
Als je de bovenstaande stappen goed hebt doorlopen dan klik op "Mijn Pagina's", klik op je domeinnaam en je zult de onderstaande pagina zien.

Klik op het plaatje voor een vergroting.
 

3. Pagina Instellingen
Klik op de knop "Pagina" op de TOOLBAR onder de titel van je pagina. Geef de gevraagde gegevens in. Het is belangrijk dat je deze stap als eerste uitvoert omdat anders je pagina geen titel of omschrijving zal hebben welke de zoekmachines gebruiken. Eventueel kun je ook een tweetal banners toevoegen welke bovenaan de pagina geplaatst worden.

Klik op het plaatje voor een vergroting.


4. Rubrieken toevoegen
Als je de pagina-instellingen hebt ingegeven kun je nu beginnen met het aanmaken van de eerste rubriek. Klik op de knop "Rubriek Toevoegen" en geef de naam, eventueel de url naar een foto en de omschrijving in. Je kunt ook gelijk kiezen in welke kolom deze rubriek dient te komen. Kijk op het onderstaande plaatje hoe simpel het is.

Klik op het plaatje voor een vergroting.


5. Links Toevoegen
Klik op de Knop "Link toevoegen" en geef de gevraagde gegevens in zoals op het plaatje hieronder. Let op dat je wel de juiste rubriek kiest waarin deze link getoond moet worden.

Klik op het plaatje voor een vergroting.


6. Meerdere Links Toevoegen in 1 rubriek
Klik op de Knop "Multi-add" en geef de gevraagde gegevens in zoals op het plaatje hieronder. Let op dat je wel de juiste rubriek kiest waarin deze link getoond moet worden.

Klik op het plaatje voor een vergroting.


7. Wijzig de kleuren van je pagina
Klik op de Knop "Kleuren" en geef aan welke kleuren je pagina moet hebben, om het allemaal prettig te houden voor je bezoekers is het aan te bevelen om rustige kleurcombinaties te kiezen, die aangenaam zijn om te bekijken.

Klik op het plaatje voor een vergroting.